Още от Круиз в джунглата (2021 г.) знаем, че между Дуейн

...
Още от Круиз в джунглата (2021 г.) знаем, че между Дуейн
Коментари Харесай

Когато Дуейн Джонсън седне в Емили Блънт

Още от " Круиз в джунглата " (2021 г.) знаем, че между Дуейн Джонсън и Емили Блънт има страхотна химия и другарство, което е подплатено с възприятие за комизъм.
 Дуейн Джонсън, майка му Ата и злополуката, която е претърпяла
Стряскащото среднощно позвъняване за Дуейн Джонсън

Какво се е случило с майката на артиста

Двамата са се шегували не един и два пъти един с различен, като не пропуснаха да създадат това и на церемонията по връчването на Оскарите. Двамата бяха първата двойка, която показа и първите спечелили на тазгодишните награди.

Джонсън и Блънт бяха нагърбени със задачата да разгласят, че Гийермо дел Торо и основаната от него stop-motion анимация " Пинокио " са огромните спечелили в категорията за най-хубав анимиран филм.

И леките закачки сред актьорите на сцената бяха единствено дребна част от заниманието, което са си устроили. От профила на Академията за кино изкуство в Instagram разбираме, че зад кадър също е било занимателно.

Провал ли е " Черния Адам "

Изгледите не са по никакъв начин положителни

На една фотография виждаме по какъв начин Дуейн Джонсън, който сигурно тежи повече от 100 кг, е седна в скута на Емили Блънт, а пък тя не е най-щастлива от това. Е, съмняваме се Скалата в действителност да е седнал и да се е отпуснал, само че пък фотографията в действителност наподобява занимателно.
анкета
Смятате ли, че " Всичко на всички места едновременно " заслужаваше да завоюва Оскар?
Да, страховит филм е Да, по-добър е от всички останали Тези в Холивуд май са полудели Не, негледаем е
Да, страховит филм е

Да, по-добър е от всички останали

Тези в Холивуд май са полудели

Не, негледаем е

Интервютата на двамата преди церемонията също предложиха много смешки и закачки. Като да вземем за пример, че най-изненадващото нещо от взаимната им работа е какъв брой доста се ненавиждат. 
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР